Verzending & Bezorging

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Je bestelling wordt verstuurd, zodra de betaling bij ons binnen is.
Afhankelijk van de door jou gekozen betaalmethode is dat direct of duurt het enkele werkdagen (zie betaalmethodes). Zodra je betaling is ontvangen worden de door jou bestelde artikelen ingepakt en bij PostNL aangeboden. De Track & Trace code van je pakket ontvang je van ons per e-mail, zodat je de zending kunt volgen. Iedere werkdag worden er pakketten bij PostNL aangeboden, je kunt je (brievenbus) pakket dus binnen 1 tot enkele werkdagen verwachten. Over het algemeen geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. Uitzonderingen hiervoor zijn: sale, acties en/of de start van bepaalde nieuwe collecties / merken.

Waarom kiezen wij ervoor om de bestelling als brievenbuspakje aan te bieden;
Bij een standaard brievenbuspakje hoef je niet thuis te blijven. En zal jouw bestelling gewoon op de deurmat vallen, ook als je niet thuis bent.

Mocht het brievenbuspakje of het pakket niet afgeleverd kunnen worden op de bezorgdag, dan zal de bezorger de dag erna het pakket nogmaals aanbieden. Lukt het aanbieden dan nog niet, dan zal het afgeleverd worden bij het dichtstbijzijnde postkantoor in jouw omgeving.

Wat als ik mijn bestelling niet ontvang?
Helaas kan het gebeuren, dat een pakket tijdens het versturen zoek raakt. Als je je pakket niet hebt gekregen, ondanks dat er een Track & Trace code is verstuurd, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij zullen dan bij PostNL informeren wat er mis is gegaan.

Verzendkosten
Je betaalt bij Bengel & Diva geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €100,-. Voor bestellingen van minder dan €100,- wordt € 4,25 of 6,95 in rekening gebracht als bijdrage aan de verzendkosten.

Als een pakket geweigerd wordt of niet bezorgd kan worden;
Mocht de bestelling retour komen, omdat je het pakket geweigerd hebt, of niet bezorgd kon worden, of niet afgehaald is bij een afhaalpunt, dan zullen wij de bestelling annuleren. De retourkosten van €4,25 voor een brievenbuspakje en €6,95 voor een pakket zullen wij dan bij jou in rekening brengen.